onsdag, 01 august 2018 21:29

Haustprogram 2018

Me held til som før på Osterøy Bibliotek og då frå kl. 11 til 13
Nå er også program 6. desember klart.
Pluss ett extra i november!

6.september:  Hilmar Mjelde    "Trump og USA"

Hilmar Mjelde, Postdoktor ved Institutt for informasjons- og medievitenskap ved Universitetet i Bergen, mykje nytta ekspertkommentator i riksmedia om USA.
Dessutan; oppvaksen på Osterøy.

Han vil forelese om det dagsaktuelle tema: Trump og USA. Vi vert truleg litt klokare, eller kanskje ennå meir forvirra om kva som no skjer i USA med Trump som president.

4. oktober:     Jan Spurkeland  "Ivar Medås"

Ivar Medaas ville blitt 80 år i år. Frå 1957-1960 spelte han i dansebandet «Trio Intim» saman med Kjartan og Jan Spurkeland.
Jan Spurkeland skrev i 2000 boka: «
Ivar Medaas: gjøglar og felespelar» og 4. oktober kjem Jan Spurkeland til Osterøy senioruniversitet og fortel om Ivar Medaas.
Medaas opptrådte mykje på Osterøy og mange ostringar kan nok historier om Medaas. Kanskje får vi høyre nokre av desse også?

1. november: Kjell Harald Lunde : Knut Hamsun

Senioruniversitetet har tidlegare hatt glede av å høyre Kjell Harald Lunde og no kjem han att, denne gongen med foredrag om Knut Hamsun.
I fjor var det hundre år sidan «Markens grøde» kom ut, som Hamsun fekk Nobelprisen for. Og Hamsun slutter ikkje å forundre, irritere og begeistre.
Vert spanande å høyre kva for tankar Lunde har om forfattaren.

22. november: Svein Kirkevik- Digitalisering av bilde.

Korleis og korleis ta vare på dei?

6.desember: Hanne Frosta: Mitt liv som verksmester på Ulvsnesøy.

Frå eksklusiv restaurant til ope fengsel - og korleis vert det i jula?

Lest 88 ganger Sist redigert tirsdag, 09 oktober 2018 20:33
Mer i denne kategorien « Semesterplan 2018 vår