Feil

INFORMASJON om Laksevåg Senioruniversitet

(1 Stemme)

LAKSEVÅG SENIOR UNIVERSITET

Høsten 2005 startet vi opp med forelesing hver 14 dag om tirsdagene, og det vil vi fortsette med. Vi starter forelesningene kl 11.00 og tar en kaffepause på ca. 15 minutter halvveis i foredraget. Pris for en kaffekopp er kr 20,-.  Møtene avsluttes senest kl. 13.00 etter en kommentar- og spørsmålsrunde fra salen.

Foredragene holdes i Kultursalen på Vannkanten, Loddefjord – adresse Loddefjordveien 2, 5171 Loddefjord.  Dersom du ikke er kjent på Vestkanten ta kontakt med Informasjonen på senteret.

LAKSEVÅG SENIOR UNIVERSITET er blitt et populært tiltak, men vi ønsker stadig flere medlemmer. I dag er vi mer enn 200 medlemmer. Kjenner du noen som vil være med, så ligger det program og bankgiro for medlemskap i Informasjonen og på Biblioteket på Vestkanten. Ønsker du å høre et foredrag uten å være medlem, er dette mulig, så lenge vi har plass. Dette koster da kr 60,- pr foredrag.

Totalt er det sitteplass til 230 personer i Kultursalen, og det er ikke plass til flere. Du er ikke medlem før du er registrert på lister for Laksevåg Senior Universitet og semesteravgiften er betalt.

Vi er til stede i Kultursalen fra kl. 10.00 den første semester dagen for registrering. Semesteravgiften er kr 250,-.

Alle medlemmer må møte frem i god tid – dørene åpnes kl. 10.30.

Som tidligere anført er det anledning for andre å komme på enkelt foredrag, (men husk – medlemmene har fortrinnsrett.) Da møter du kl 10.50 – og dette vil koste kr 60,- pr gang.

For ytterligere informasjon kontakt: George Myhrvold tlf : 934 14 502

Lest 7322 ganger Sist redigert lørdag, 04 april 2015 17:50