fredag, 06 januar 2017 20:30

Fana og Ytrebygda Senioruniversitet – Program våren 2017

Fana Kulturhus på Nesttun. To tirsdager i måneden kl. 11.00 - 13.00

10.1: Mona Levin Journalist, forfatter,skuespiller og teaterkritiker. Var i mange år ansatt i Aftenpostens kulturredaksjon. Mors historie.

24.1: Halvor Elvik Journalist. Var Dagbladets USA-korrespondent flere ganger og kjenner godt til amerikanske samfunnsforhold. Fra protestkandidat Donald til krøsuspresident Trump.

07.2: Bergsveinn Birgisson Islandsk forfatter og doktor i norrøn fiologi. Tok Dr.art-graden ved UIB med en avhandling om skaldediktning. Islandske opphavsmyter og en svart viking.

21.2: Eivind Meland Lege og professor ved Institutt for global helse og samfunnsmedisin. Overdiagnostisering/overbehandling/overhenvisning

7.3: Marion Kjellevold Forskningssjef i NIFES(Nasjonalt senter for ernærings- og sjømatforskning. Helseeffekter av sjømatinntak.

21.3: Johan Storm Munch Tidl. rektor på Lillehammer, Kulturbærer i Gudbrandsdalen og Hardanger, samt skaper av Kinck-dagene i Strandebarm. Munch om Munch. Edvard Munchs første tur til Bergen i 1909.

18.4: Berit Bachen Dahle Tidl. politioverbetjent ved POT/PST med hovedvekt på etterretning. Internasjonal erfaring fra politioppdrag og humanitært arbeid i konfliktsoner. Beredskap i fire verdenshjørner.

2.5: Erling Sandmo Professor ved Institutt for arkeologi,konservering og historie ved UIO. Er også ekspert på historiske monstre. Sjøuhyrenes historie, religion, geografi og grusomme dyr i 1500-tallets Norden.

Lest 1400 ganger Sist redigert fredag, 06 januar 2017 20:40
Friday the 20th. Designet av Ornell data