mandag, 06 desember 2010 18:05

Om oss

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

 

 

Senioruniversitetet Åsane ble etablert høsten 2002 og i nært samarbeid med Arna og Åsane kulturkontor  kom vi i ordinær drift fra og med februar 2003. Vi har valgt tirsdag som fast møtedag og byr hvert semester på 14 – 15 forelesninger.

Senioruniversitetet Åsane er primært et tilbud til seniorer i bydelen Åsane, men vi ønsker selvsagt også andre interesserte hjertelig velkommen. I dag har vi faste seniorstudenter fra de fleste andre bydelene. Vi har nær kontakt med universitets- og høgskolemiljøet i Bergen.

 

Senioruniversitetet Åsane er en selvstendig idell sammenslutning basert på individuelt medlemskap av ikke-yrkesaktive, som gjennom foredrag, kurs- og gruppevirksomhet ønsker å sette seg inn i utvalgte fag og emner – uten sikte på å oppnå formell kompetanse.

I tillegg til forelesningene har vi også arrangert korte kurs (for eksempel innenfor databruk og slektsgransking), gruppereiser (har vært til St. Petersburg og til Baltikum) og ellers kurs- og studieopplegg som kan være av interesse for et tilstrekkelig antall.

 

Vi vil takke Arna og Åsane kulturkontor for stor velvilje og godt samarbeid omkring dette kulturtilbudet. Folkeakademiet Åsane er også en verdifull samarbeidspartner.

 

Forelesningene foregår i Åsane Senter - i Kulturhusets store sal – (se semesterplan) hver tirsdag i vår- og høstsemesteret fra kl. 11.00 til kl. 13.00. 
Her blir det også rom for spørsmål og diskusjon. En liten kaffe-/tepause gir anledning til en uformell prat. 
Salen er utstyrt med teleslynge. 


Semesteravgiften er kr. 300 og semesterkort vil bli solgt i Åsane Kulturhus (Åsane Senter) fredagen før oppstart kl. 09.30. 

Køkort vil bli delt ut fra kl. 09.30.

Har du ikke semesterkort kan du kjøpe enkelbillett til kr. 100 som gjelder for en forelesning.

 

For nærmere opplysninger kan du ringe Marie Fossen, 924 53 243 eller kontakte oss på   asane@senioruniversitetet.no


Du kan også gå inn på Kulturkontoret

 

Styret vil alltid være takknemlig for temaforslag, forelesere og kommentarer.

 

Hjertelig velkommen til Senioruniversitetet Åsane!

Org.nr. 832554332

Lest 6599 ganger Sist redigert fredag, 27 februar 2015 14:38
RO

Mer i denne kategorien « Høstsemester 2017 STYRET 2015 »
ul.k2UserBlockActions { display: none; }
Thursday the 18th. Designet av Ornell data