mandag, 26 september 2016 20:17

UNGDOMSSTIPENDET 2016

SENIORUNIVERSITETET I ÅSANE:

UNGDOMSSTIPENDET 2016

Senioruniverstietet i Åsane vil under Åsane Kulturfestival dele ut det trettende årlige ungdomsstipendet på 20 000 kr.

Stipendet skal gå til unge åsaboer som viser levede engasjement innenfor musikk, sang, bildekunst eller lignende, og som etter statuttene skal være «en oppmuntring til lovende ungdommer som ønsker å fortsette innen kunstfaget».

Bakgrunnene for stipendet er et ønske om å bidra til et rikere og mer variert kulturliv i Åsane, og Senioruniversitetet håper at det vil virke stimulerende for unge, aktive utøver som vil utvikle talentene sine videre.

Den øvre aldersgrensen er satt til 21 år, fylt i 2016. Kandidaten skal være født og oppvokst i Åsane, eller ha bodd i bydelen de siste 5 år.

For å nå fram til egnete kandidater vil Senioruniversitetet invitere aktive miljøer i bydelen til å komme med forslag. Kandidatene kan også selv sende inn sine søknader. Senioruniversitetet vil derfor være takknemlig for å få begrunnete forslag med referanser på unge mennesker som vil kunne fylle kriteriene som statuttene inneholder. Statuttene kan fås ved Åsane og Arna kulturkontor.

Siste frist for forslag/søknader er 20.september 2016.

Søknad sendes til:

Senioruniversitetet i Åsane v/Torunn Aarre,