Feil
tirsdag, 20 desember 2011 13:06

Semesterplan høst 2012

Tysdag 21.august

Tema            ”Poesi og program”

Forelesar      Agnete Haaland

Møtestad       Ljoshall             Tid      11.00 -13.00

Agnete Haaland tiltråtte stillingen som Teatersjef for  Den Nationale Scene 1.januar 2012. Hun debuterte på DNS i 1980. På Sogn og Fjordane teater spilte hun blant annet Solveig i Peer Gynt og Anne Frank i Anne Franks dagbok. Hun har også spilt Dorothy i Trollmannen fra Oz og Klatremus i Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen på Riksteateret. Hun har lang erfaring som leder av Norsk Skuespillerforbund, og president i den internasjonale sammenslutningen av skuespillerforbund. I sitt foredrag vil hun lese dikt hun er glad i og fortelle om repertoaret på Den Nationale Scene

Tysdag 4.september

Tema Hiv/Aids-epidemien,tid for optimisme

Forelesar      Marte Jürgensen

Møtestad       Ljoshall             Tid       11.00-13.00

Marte Jürgensen (1977) er født og oppvokst på Garnes. Hun er utdannet lege og arbeider nå med en doktorgrad i internasjonal helse ved Universitetet i Bergen. Hun forsker på hvordan man kan få flere til å teste seg for hiv-viruset, slik at flere kan få tilgang til livsreddende behandling for aids.

Tysdag 2.oktober

Tema              "Mennesker jeg møtte gjennom mer enn 40 år i NRK".

Forelesar        Geir Helljesen

Møtestad         Ljoshall          Tid     11.00 -13.00

Geir Helljesen jobbet nesten 42 år i NRK, det aller meste av tiden som politisk reporter. Han har også laget reportasjer med og om de kongelige, en rekke av våre mest kjente kulturpersonligheter og selvsagt politkere. I kåseriet tar han spesielt for seg møtet med de ti statsministrene i "hans tid". Han snakker om islandske og finske politikere, og litt om enkelte fredsprisvinnere. Han knytter gjerne anekdoter, historier til sine opplevelser med dem han snakker om.

Tysdag6.november

Tema            Mestring og alderdommens utfordringer

Forelesar      Linn Heidi Lunde

Møtestad       Ljoshall            Tid      11.00-13.00

Linn-Heidi Lunde er utdannet cand. psychol. fra Universitetet i Bergen. Hun er spesialist i klinisk aldringspsykologi og har tidligere jobbet mange år innenfor alderspsykiatri. Hun har lang erfaring som underviser og veileder for helsepersonell som arbeider med eldre, og for studenter ved blant annet profesjonsstudiet i psykologi.

Tysdag 4.desember

Forelesar      Ole D Hagesæther

Møtestad       Ljoshall             Tid       11.00 – 13.00

”Ole Danbolt Hagesæther (f.1941) var biskop i Bjørgvin fra 1994 til 2008. De første årene bodde han i Arna, der faren var prest under krigen. Han har vært menighetsprest, sykehusprest, prost og lærer ved Menighetsfakultetet, der han underviste i sjelesorg og forkynnelse. Som biskop har han fulgt de siste endringene i kirken tett. Som prest har han fokusert på nærværskompetanse, lederutvikling og relasjonsbygging.”

Lest 13398 ganger Sist redigert mandag, 02 juli 2012 13:36

Mer i denne kategorien « Føremål Semesterplan Vår 2012 »
Friday the 17th. Designet av Ornell data