mandag, 15 februar 2016 14:27

Senioruniversitetene i Grieghallen onsdag 13. april

Etter massevis av gode tilbakemeldinger fra fjorårets samling av senioruniversitetene i Hordaland, har vi nok en gang gleden av å invitere til Grieghallen. Onsdag 13. april er alle senioruniversitetene i Hordaland velkommen til foredrag, lunsj og konsert med Bergen Filharmoniske Orkester.

(Se lenger nede for pris og påmelding.)

Høydepunktet på dagen blir konserten med Bergen Filharmoniske Orkester under ledelse av sin nye sjefdirigent, britiske Ed Gardner. Han leder orkester og cellisten Truls Mørk i Schumanns populære cellokonsert. Truls Mørk er en av Norges mest anerkjente musikere på den internasjonale arenaen. Få tolker Schumanns konsert slik han gjør det. Dirigent og orkester presenterer så Brahms’ livsglade andre symfoni.

Foredrag i Peer Gynt salen

Imidlertid starter dagen som sist med foredrag i Peer Gynt-salen.

Direktør Bernt Bauge ønsker velkommen.

Dagens foredrag er ved musikkmennesket Erling Dahl jr. som tar for seg musikk under overskriften «kontrapunkt».

Felles lunsj i foajeen

Etter foredraget er vi klare for lunsj. Suppe med brød, søtsak, kaffe/te er inkludert i prisen. Mineralvann, øl og vin kjøpes utenom.

Konsert i Griegsalen

Bergen Filharmoniske Orkester

Ed Gardner, dirigent

Truls Mørk, cello

Robert Schuman, Cellokonsert

Johannes Brahms, Symfoni nr. 2

Billetter
Foredrag, lunsj og konsert kr. 300 pr. person for medlemmer Ara Senioruniversitet.
For andre koster det  kr 350

Salg av billetter etter foredraget 1. mars i Ljoshall-
Kun kontant betaling.

Det er nummererte plasser til konserten i Griegsalen.

Til foredraget i Peer Gynt salen kan du sette deg hvor du vil.

11.45 Foredrag
13.00 Lunsj