Kronologisk Aktivitetsplan - HORDALAND

Category:
Åsane

Description

Senioruniversitetet Åsane er et populært tilbud til seniorer i bydelen. Senioruniversitetet Åsane åpner nå sin 32. sesong, og vi ønsker alle seniorer - og også andre interesserte - hjertelig velkommen.

Senioruniversitetet Åsane er en selvstendig ideell sammenslutning basert på individuelt medlemskap av ikke-yrkesaktive, som gjennom foredrag, kurs- og gruppevirksomhet ønsker å sette seg inn i utvalgte fag og emner – uten sikte på å oppnå formell kompetanse.

Styret i Senioruniversitetet Åsane:

Marie Fossen, leder, Eivind Buanes, Aud Toppe Christensen, Liv Liseth, Venke Haavardtun, Erling Skiple og Per Ivar Gjærum.    Varamedlemmer: Erik Hamre, Ragnar Waagbø og Vera Rasmussen.

Styret vil takke Arna og Åsane kulturkontor for stor velvilje og godt samarbeid omkring dette kulturtilbudet. Forelesningene foregår i Åsane storsenter i Kulturhusets store sal, Helan med overføring til småsalen (kino-salen) Halvan:  hver tirsdag fra kl. 11.00 til kl. 13.00.

Her er det også rom for spørsmål og diskusjoner. En liten kaffe/ tepause gir anledning til en uformell prat. Møtelokalene er utstyrt med teleslynge.

Semesteravgiften er kr 350, og semesterkort for høsten 2018 vil bli solgt i Åsane storsenter i Kulturhuset, Helan fredag den 24. august fra kl 09.30 til kl 10.30.

Hvert medlem kan kjøpe inntil 4 semesterkort.

Nettsiden til Senioruniversitetet Åsane finner du sammen med Senior- universitetene i Hordaland på www.senioruniversitetet.no.

Styret tar forbehold om endringer i programmet.

Lokale:
Åsane kultursenter