Kronologisk Aktivitetsplan - HORDALAND

Title:
«Fra forebygging til recovery - musikkterapi som tilbud i en helhetlig livsløpsammenheng».
When:
19.09.2017
Where:
Kultursalen Vannkanten - LODDEFJORD
Category:
Laksevåg

Tirsdag 19.september

Emne: «Fra forebygging til recovery - musikkterapi som tilbud i en helhetlig livsløpsammenheng»

Musikk har vært brukt som terapi siden oldtiden. I dag er det blitt en akademisk disiplin over hele verden. Musikkterapien fremmer livskvalitet og forebygger sykdom.

Foredragsholder: Viggo Krüger jobber som musikkterapeut i Aleris Ungplan & BOI og som førsteamanuensis ved Griegakademiet, Universitet i Bergen. Siden 2003 har han ledet kulturlaget Kom Nærmere som tilrettelegger kulturaktiviteter for barn og unge med barnevernserfaringer. I tillegg er han leder av Norsk forening for musikkterapi og gitarist i Bergensbandet Pogo Pops.

Lokale:
Kultursalen Vannkanten