Kronologisk Aktivitetsplan - HORDALAND

Category:
Os

Måndag 23. oktober kl. 11.00–13.00

Professor Jørn Øyrehagen Sunde:

«Naboskap – dugnad og strid i tusen år».

Jørn Øyrehagen Sunde frå Uskedalen er jurist og rettshistorikar. Han tok den juridiske doktorgraden i 2007 med ei avhandling om dansknorsk rett på 1700-talet, og vart professor ved Universitetet i Bergen same året, 35 år gammal.

Jørn Øyrehagen Sunde har skrive mange publikasjonar og er ein populær foredragshaldar. I 2013 fekk han Meltzerprisen for «sitt uvanlege talent og sin nesten umenneskelege kapasitet til formidling» av rettshistoria. Han har fleire år fått studentane sin pris for beste forelesar ved det juridiske fakultetet i Bergen. Blant dei mange tema han held foredrag om, vil han fortelja oss om Naboskap – dugnad og strid i tusen år. Det blir ei forteljing om våre gode og mindre gode sider – sikkert fortalt med god humor.

Lokale:
Oseana Kunst og kultursenter   -   Website